Τύποι Πατερίτσες

Εμείς συχνά δεν ενδιαφέρονται πραγματικά πολύ για αυτό που έχουμε. Δηλαδή, μέχρι να το χάσουμε. Οποιοδήποτε είδος της σωματικής αναπηρίας είναι πολλά για τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν. Και πολύ περισσότερο, οι άνθρωποι είναι συχνά ανήσυχοι σχετικά με το τι εργαλεία ή εξοπλισμό μπορεί να τους βοηθήσει στη μετακίνηση, ενώ έχουν ένα τραυματισμένο πόδι. Ένα άλλο θέμα που συχνά τους αφήνει σε ένα δίλημμα είναι αν οι πατερίτσες καλύπτονται από την ασφάλιση αναπηρίας. Ωστόσο, σήμερα, θα συζητήσουμε μόνο τα διάφορα είδη των δεκανίκια που είναι διαθέσιμες. Αυτά είναι ως επί το πλείστον είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή αλουμίνιο. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως από τους ανθρώπους που έχουν μια προσωρινή αναπηρία, που έχει ως επί το πλείστον προήλθε από έναν τραυματισμό. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το ύψος σας. Ιδανικά, αυτές θα πρέπει να τοποθετούνται σε ένα σημείο που είναι περίπου δύο ίντσες κάτω από την μασχάλη μέχρι το πάτωμα. Θα πρέπει να τοποθετηθεί περίπου έξι έως οκτώ ίντσες μακριά από το πόδι, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση και δεν υπάρχει ακούσια τραυματισμό. Η λαβή του δεκανίκι θα πρέπει να είναι παράλληλο προς το μαξιλάρι επί του οποίου στηρίζεται το χώρο κάτω από τη μασχάλη. είναι βασικά παρόμοια με μασχαλιαία δεκανίκια, με την εξαίρεση ότι αυτοί έχουν μεγάλα πέλματα στη βάση του καβάλου, τα οποία παραμένουν στο δάπεδο. Αυτά βοηθούν να βελτιώσει ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο περπατά και όπως συμβαίνει με τις μεγάλες σόλα παπούτσια, μπορούν επίσης να βοηθήσουν να διανείμουν το σωματικό βάρος πολύ πιο αποτελεσματικά. ή τον Καναδά. Αυτά τείνουν να παράσχει μεγαλύτερη υποστήριξη σε σύγκριση με μασχάλη δεκανίκια και τείνουν επίσης να πάρετε το βάρος μακριά από τις μασχάλες με την παροχή στήριξης μέσω των πήχεις. Έτσι, αυτό που χρησιμοποιείται πιο συχνά από τους ανθρώπους που έχουν κάποιο είδος της μόνιμης σωματικής αναπηρίας. Αυτές είναι επίσης γνωστή ως τρικέφαλους δεκανίκια και χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον από τους ανθρώπους που έχουν σοβαρές αναπηρίες, όπως εγκεφαλική παράλυση κλασικά Ugg μπότες UGG 3735 κρύσταλλο πόρπη γυναίκες ασημένιο λευκό καταστηματα αθηνα ή αρθρίτιδα. Έχουν γεμίσει και ο βραχίονας στηρίζεται σε μια οριζόντια πλατφόρμα όπου δεμένο στη θέση του.

Υποστήριξη

ποδιών

Ένα από τα λιγότερο γνωστά είδη και ένα δεκανίκι που ανήκει στα πιο ακριβό ποικιλίες, το πόδι Δεκανίκια στήριξης είναι χρήσιμο για εκείνους τους ανθρώπους που πρέπει να κινηθούν για πολλά, αλλά έχουν, ως επί το πλείστον μια προσωρινή χαμηλότερη τραυματισμού στο πόδι. Αυτό το είδος της δεκανίκι έχει ένα λουρί ή ένα πλαίσιο στήριξης στο οποίο προσαρτάται το προσβεβλημένο πόδι? αυτό ισχύει και στηρίζει την κνήμη, ενώ την ίδια στιγμή, δεν το αφήνουμε να φέρει οποιοδήποτε βάρος άμεσα, με μεταφορά του βάρους από το έδαφος μέχρι το γόνατο και το μηρό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τύπου δεκανίκι είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας σε αυτό και τον εαυτό σας υποστηρίξει.

Αν και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δεκανίκια, θα πρέπει να αποφασίσετε για τον εαυτό σας ποια δεκανίκι θα λειτουργήσει καλύτερα για σας. Ο γιατρός ή ο φυσιοθεραπευτής σας μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με την επιλογή αυτή, ανάλογα με το είδος και την έκταση της αναπηρίας σας.

Tweet

Leave a Comment